Klik her for at oprette en profil
HMTBK Elite og Talent
Det overordnede formål med HMTBK’s Elitearbejde er at udvikle ryttere af international klasse samtidigt med at vi forfølger klubbens motto "at have det sjovt mens vi kører hurtigt!"


Billedet viser Malene Degn ved VM i Andorra hvor det blev til en imponerende 4. plads under meget vanskelige forhold
 
Talentudviklingen er bygget op af en Elitegruppe bestående af udvalgte ryttere samt en Talentgruppe bestående af ryttere, der kandiderer til Elitegruppen.

Elitegruppen 2016 består af:
Malene Degn (U23)
Thomas Wisbech (U23)
Jens Gorm Hansen (H40)
Malte Birch (U19)
Caroline Bohé (U19)
 
Elite Supportgruppen
Emil V Brandt 
Henrik Andersen
Lasse B Pedersen
Bo Falck Hansen 
 
 
Talentgruppen 2016
 
Arendse Mentz (U19) Ella Donsmark (U16P)
Gustav Frederik Dahl (U17) Lærke Avnbæk Aamand (U16P)
Jacob Lunding Smith (U17) Rasmus Niekrenz (U15)
Ludvig Fabricius (U17) Hans Landbo (U15)
Victor Grue Enggaard (U17) Magnus Søeberg (U15)
William Olander (U17) Julius Gorm Hansen (U15)
Gustav Lunding Smith (U17) Kasper Rotne (U15)
Victor Philipsen (U17)  
 
 
 
 
HMTBK Elite vil gerne takke alle vores sponsorer, som er helt uundværlige for at kunne drive et elitehold med ambitiøse mål. Uden jer ville der ikke være et eliteprojekt i HMTBK!
I særdeleshed Brian Thostrup fra Borandia der leverer Merida Cykler til Eliten og Canyon som støtter Malene Degn med blandt andet cykler
 
Resultater i 2015

Det lykkedes Caroline at vinde Sølvmedaljen ved Ungdoms EM i Graz og Malene havde en fantastisk flot sæson som førsteårs U23 rytter med blandt andet en imponerende flot 4. plads under extremt vanskelige forhold i 2000m højde i Andorra og et nordisk mesterskab.

På den hjemlige bane blev HMTBK igen den klub der vandt flest Guldmedaljer ved DM – hele 5 styk blev det til; Albert Withen, Magnus Søeberg, Hans Landbo, Caroline Bohé og nok den mest overraskende Lasse Brun Pedersen. Desuden sølv til Mads Landbo og Malene Degn.

I SRAM liga’en vandt vi hele 2 klasser med Caroline og Hans Landbo, mens Magnus og Malene blev 2er og Albert og Malte blev 3er

Til DM i marathon var der ikke mange HMTBKer til start og det blev til et enkelt Danmarksmesterskab i form af Malte Birch

Ambitioner for 2016
Ambitionen for 2016 er at holde det høje nationale og internationale niveau og arbejde med fortsat fokus på at styrke struktureret talentudviklingen i klubben således at vi kan vedblive at producere nye talenter.
 
Mere specifikt:
 
Rytter Hovedmål 2016
Jens Master VM i Italien i september
Thomas Top 10 i SRAM og DM
Malene WC, EM og VM
Malte Podiet DM
Caroline WC, EM og VM
 
Eliteprojektet varetages af eliteudvalget og Elite support i HMTBK i samarbejde med AimHigh og Benjamin Justesen (Peleton).
 
 
Banner