Klik her for at oprette en profil

Træning

            

Future gruppen

Lørdag

HMTBK Future samlede touring træningsdag for alle. Start kl. 10 og slut kl. 12. Vi mødes ved klubhuset på Rudegaard Stadion. Her opdeles i de forskellige hold inden afgang.

Onsdag

Træning med fokus på udvikling af hastighed. Hurtig touring ud til små runder, hvor vi kører seksdagsløb eller hurtige teknikrunder. Start 17,30 og slut 19. Fra oktober til marts køres der med natlamper. Mødested: klubhuset på Rudegaard Stadion.

Bemærk: Børnene bliver indbudt til onsdagstræning når det fra trænernes side vurderes, at teknik og fysik er på et tilstrækkeligt niveau.

 

 

Talentgruppen

Denne gruppe er børn/unge i aldersgruppe omkring U15 som har lyst til at deltage i en mere struktureret træning rettet mod konkurrence og eventuelt oprykning til Elite. Der stilles ikke nogen resultat krav, men der er forventning til modenhed og indstilling til træning.

Som medlem af talentgruppen tilbydes individuelle træningsplaner, og der forventes fortsat deltagelse i den generelle HMTBK Future træning.

Deltagelse i talentgruppen sker efter aftale mellem rytter, forældre og elitetræner.

 

Elitegruppen

Klubbens skrappeste ungdomsryttere indgår i HMTBKs Elitegruppe og deltager sammen med vokseneliten i en struktureret  træningsplan.

Talent og Elite træning gennemføres så der er en glidende overgang fra Talent gruppen til Elite gruppen.


Klubben har et ønske om at integrere ungdoms-, talent- og seniortræning, så alle klubmedlemmer er med til at skabe fælles inspiration og en samlet klubfølelse. Derfor er lørdag klubbens fællesdag for alle.

 

 

  Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
 Future  Teknik*   Klubtræning 
 Talent  Egen træning Interval Teknik Interval  Klubtræning 
 Elite  Egen træning Interval Teknik Interval  Egen træning Klubtræning  Egen træning

 * Kun efter aftale med træner

  
 
 


Banner