Klubmodul henter siden
Så er klubtøjet hjemme, optalt og pakket og klart til udlevering!
Troels Lund

  24.04.2014
  23:04
Vores nye klubtøj kom til landet tirsdag, og efter en solid famlieindsats fra Larsen/Nørkjær/Lund/Riis er det nu pakket og klar til udlevering til jer.
 
Det kan hentes lørdag d. 26/4 efter kl. 13 og hele søndag d. 27/4 hos Troels på adressen Egegårdsvej 32A, 2800 Kgs. Lyngby. Derefter er det nok mere sporadisk, hvornår der er nogen hjemme, så vi opforder så mange som muligt at komme forbi i weekenden, og evt. tage med til vennerne.
 
Når man pakker mere end 600 stykker tøj i forskellige modeller og størrelser, kan det ikke undgås at lave en fejl eller to, så vi opforder til at I straks kontrollerer om tøjet svarer til de modeller, størrelser og antal, der er angivet på den vedlagte bestillingsliste i jeres pose.
 
Dem, som har ønsker om at købe noget fra lageret må lige vente en uge eller to til udleveringen er afsluttet, så evt. reklamationer er klaret, og der er fuld klarhed over lagerets indhold. Der er dog kun købt lidt tøj hjem, primært i kort-kort, men der vil være mulighed for genbestilling til efteråret.
 
 

Hold i dag

Instagram