Om HMTBK Future

Future er Holte MTB Klubs ungdomsafdeling med over 100 ryttere. Aldersfordelingen er fra 6 år til 18 år og vi rummer lige fra nybegynderen til ungdomsryttere i verdenseliten.

 

 

 
Klubbens mål er at skabe et skabe et stærkt sammenhold omkring MTB for alle børn i Future. Et sammenhold som 18 engagerede trænere arbejder på ved både at tilbyde struktureret træning og ved at krydre året med forskellige sociale arrangementer.
 
 
En af årets helt store begivenheder er Futures tur til Altenau i Harz. Vi bliver indkvarteret i 2 lejlighedshuse med gode muligheder for at vaske cykler og hygge. Lejlighederne er forskellige størrelser så ofte passer det til en familie eller man dele en lejlighed. Turen afholdes i slutningen af august og varer fra onsdag aften til søndag - det giver 3-4 dage med masser af sjov og udfordringer på MTB cyklerne, men også med plads til hygge, spil og svømmehal. Arrangementet indbefatter alle måltider, så det eneste vi skal have fokus på er hygge og cykling.

Da det er noget mere stort at være i Harz end Geelskov, skal alle ryttere have en forælder med på cykel. Trænerteamet har alle flere års erfaring fra området og vi har både kort og GPS spor. Det betyder, at vi både kan arrangere fantastiske ture for de mindste og vilde udfordringer for de største.
 
Se lidt video fra nogle af sporene:
             
 
 
 
 

Læs mere om Future i menuens underpunkter. 

 

  
 
Hold i dag

Instagram