Klubmodul henter siden
SilkeborgMTB marathon 15/3
Lars Storm

  15.03.2014
  12:46
Hej
Vi er en lille kreds der drager over bæltet og tester Silkeborgs MTB marathon, Storm/Peter Olivarius samt brødrene Lorentzen
 
DMI har svinget fra plus til minus regn, i dette øjeblik stort set tørvejr..! Håber at træerne er blevet stående efter nattens blæst.
Jeg kan sige at for mig selv gælder, at planlægning i lidt god tid gør at jeg kommer afsted. Så må potentielle vejrudsigter og andre undskyldninger komme i anden række. Er man meldt til, må man jo gennemføre!
 
Kryds fingre for en god tur og fin løbs-brush up før FitnessDK i Slagelse!
/L
Lars Storm

  17.03.2014
  11:06
Recap:

Afgang tidlig søndag morgen, regnen stoppede helt ved Vejle, og efter en lille opvarmningstur opad første stigning var vi klar til 76 km/1200hm. Det blæste en del, og vi fik fortalt at ruten primært villle blive kørt på stierne, så lidt samling var nok en god ide.
Jeg havde kørt ca 6 km, da jeg opdager at bagdækket er noget fladt..! Satster på at dækket har lappet sig selv og priorterer at blive i gruppen i stedet for at pumpe og så hænge i vinden bagefter - måske ville der byde sig en naturlig lejlighed senere... Jeg synes aldrig denne lejlighed var der, men skulle måske have taget en, det rullede efterhånden lidt tungt på de flade stræk!
Ruten kan deles op i tre runder, og da vi var inde på den sidste der ligger nærmest Silkeborg by tænkte jeg, at så var det værste overstået. Men jeg måtte slippe Peter og også tage hjulet af, fordi kæden satte sig fast. De havde lagt overraskende mange højdemeter her til sidst, og måske skulle jeg have pumpet, da jeg stod med hjulet alligavel? Jeg var rimmelig flad da jeg kom i mål 6 min efter Peter. Jeg gentager lige: Nul regn i Jylland!

Brødrene Lorentzen var jo også til start i boxen lige efter vores, vi så Jer dog aldrig? Mærkeligt, for Kasper står som vinder og må derfor have overhalet os..! Historiebøgerne lyver ikke, så tillykke med sejren til Kasper - et minuts køretid efter vinder af elitestart, den genopståede Claus Crone nu i Giant-outfit!
 
Dist. Plc. Startnr. Nettotid Deltager
76 km
1
157 02:50:47 Kasper Lorentzen
76 km 33 140 03:27:35 Mads Lorentzen
76 km Elite 16 36 03:12:09 Peter Olivarius
76 km Elite 23 41 03:17:58 Lars Storm

Undervejs kastede vi blikke ind i skoven og kunne se spor overalt! syge downhills og fede tekniske singletracks op og ned :-) Der var mange markerede ruter, og i skoven tæt ved byen, var der anlagt en "highway" gennem skoven i form af et forhøjet smal grusbelagt spor med switchbacks op og ned ad skrænterne, der manglede kun gadelamper

Jeg tænker: med en lokalkendt guide, kan man lave en fantastisk klubtur med indhold til en eller to dage..!

 Mads til festen:
Jakob Lindgaard

  18.03.2014
  09:53
Lyder som en god dag, med nul regn :-) Ja en klub tur til de jyske spor vil være en oplagt mulighed.
Mads Lorentzen

  18.03.2014
  21:39
Kasper kom desværre ikke ind på en første plads i motions rækken. Stod af efter anden sløjfe. Derfor denne fantom tid. Det skal dog siges at han Ikke kørte over målstregen, så han har ikke forsøgt at snyde.
Hvad angår selve løbet, så kan jeg varmt anbefale dette løb. Det er grus tons på den gode måde. Bakkerne gør det til et helt andet og varieret løb end som vi kender det fra gribben eller Hillerød marathon.
Undervejs kan man kun savle over de fede mtb muligheder de har derovre.
Vi skal helt sikkert have en klubtur dertil.

Hold i dag

Instagram